Bedrijfsfilm

Gunfactor

80% van de keuzes worden op gevoel en vertrouwen gemaakt.* Geef mensen daarom een kijkje in jouw verhaal. Bijvoorbeeld met een unieke bedrijfsfilm.

Fotografie

Samen bekijken we wat het beste middel is voor jouw doel. Een knallende bedrijfsfilm kan het verschil maken, maar fotografie in jouw unieke stijl en sfeer vormt de basis.

videomarketing

Als beeldmaker help ik je met een gedegen plan dat we direct uitvoeren. Knip bijvoorbeeld je bedrijfsfilm op in korte content en blijf je doelgroep verrassen.

Happy Caravan

A school of hope

Documentair, Film, Zakelijk

Om de Happy Caravan meer bekendheid te geven zijn we naar Griekenland gevlogen en hebben we deze korte documentaire gefilmd.

Aandacht voor een nieuw logo

Film, Zakelijk

Best of Four en Van Nature fuseren en krijgen samen een nieuwe naam. Dat laat je niet onopgemerkt aan je medewerkers voorbij gaan. Na het uitschenken van een glaasje bubbels werd deze bedrijfsfilm en groupe getoond.

Filmmaker betondag in Van Nelle Fabriek

Betondag

Film, Zakelijk

Voor velen oud nieuws maar voor mij een grote verrassing: beton is hip! Samen met Paul Laseur (BNR Nieuwsradio) ging ik op zoek naar de toekomst van beton.

Buig

Documentair, Film, Website ontwerp, Zakelijk

Tijdens de Corona-crisis ging iedereen op zoek naar creatieve samenwerkingen. Yoni maakt fantastische meubels, maar een video ontbrak. Tijd om samen de werkplaats in te duiken! Lees hier wat we voor elkaar gedaan hebben.

Campfire Stories

Film, Zakelijk

Nederlanders kijken gemiddeld 10 uur per dag naar een scherm. Op een zonnige dag zie je kinderen met hun iPad binnen zitten. Op vakantie zoeken gezinnen weer verbinding. Niet met wifi, maar met elkaar. En daar speelt Campfire Stories op in met unieke offline ervaringen.

Coppa delle Alpi

Film, Fotografie, Zakelijk

Oude auto’s, bergen, sneeuw … Love it!

Menu